Salı, Şubat 07, 2012

Pudingli Milföy Sepetleri (Tukaş)



Malzemeler: 12 kare milföy, 1 paket Tukaş Beyaz Damla Çikolatalı Böğürtlen Aromalı Puding, 3 su bardağı süt
Süslemek için: 100 g böğürtlen.

Yapılışı:
Milföylerin 4’ünü biraz incelterek açın. Su bardağı ağzı ile keserek, yuvarlak parçalar elde edin. Diğer 4 kare milföyü de su bardağı ağzı ile kesin. Yuvarlakların ortasını kalp şeklindeki hamur kesici kalıpla kesip, çıkarın. İkişer yuvarlak ve birer kalp milföyü üst üste yerleştirin. Hepsini aynı şekilde hazırlayıp, hafifçe yağlanmış fırın tepsisine dizin.
Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırında pembeleşene kadar pişirin. Pişen milföyleri soğumaya bırakın. Tukaş Beyaz Damla Çikolatalı Böğürtlen Aromalı Puding’i paket üzerindeki tarife göre 3 bardak sütle pişirin. Karıştırarak ılıtın. Pudingi milföylerin içine doldurup, böğürtlenlerle süsleyin. Soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: