Cuma, Şubat 10, 2012

Brownie (Algida)



Malzemeler: 1 bardak ceviz içi (110 g), 3 adet yumurta, 1 bardak un (125 g), 1 bardak toz şeker (170 g), 2 çorba kaşığı kakao (30 g), 1/2 bardak margarin (80 g), 1 paket vanilya, 2 çay kaşığı kabartma tozu, Carte d'Or Kaymaklı Dondurma (2 kaşık).

Yapılışı:
Şeker ve yumurtaları beyazlaşıncaya kadar çırpın. Azar azar unu ilave edin. Kakao, vanilya ve kabartma tozunu ekleyin. Margarini eritin, ılınana kadar bekleyip hamura ilave edin ve iyice karıştırın. Yağlı kâğıdı yaydığınız tepsiye koyun. Önceden 200ºC’de ısıttığınız fırında pişirin. Soğuyunca kare kare kesin. Carte d'Or Kaymaklı Dondurma ile servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: