Çarşamba, Ocak 18, 2012

Lay's Paneli Tavuk Rosto



Malzemeler: 1 paket Lay's Klasik, 500 g piliç kıyması, 2 çorba kaşığı iç bezelye, renkli biberler, 2 adet yumurta sarısı, tuz, karabiber
Sos için; labne peyniri, krema, taze nane.

Yapılışı:
Piliç kıyması ve diğer harç malzemelerini karıştırıp yoğurun
Hamuru silindir formuna getirip öğütülmüş Lay's'e iyice bandırın.
Fırın tepsisinin altını bir fırça yardımıyla yağlayıp hazırladığınız silindiri 180 C fırında 30 dakika pişirin. Taze naneyi, labne ve krema ile karıştırıp blenderda (çırpıcı) çekerek sosunu hazırlayın Sos ile ılık veya soğuk olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: