Çarşamba, Ocak 11, 2012

Cevizli Elma Topları (Tukaş)



Malzemeler: 2 paket pötibör bisküvi, 4 elma, 100 gr ince çekilmiş ceviz içi, 1 paket Tukaş Çikolatalı Sos, 4 su bardağı süt, 1 su bardağı hindistan cevizi

Yapılışı:
Elmaları soyup, rendeleyin. Bisküvileri küçük parçalara bölüp, bir kaseye alın. Ceviz içi ve elmayı ekleyip karıştırın. Karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartıp, top top yapın. Hindistan cevizine bulayıp, bir servis tabağına dizin. Tukaş Kakaolu Puding’i paket üzerindeki tarife göre sütle pişirip, bisküvili topların üzerine gezdirerek dökün. Soğuyunca servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: