Pazar, Aralık 18, 2011

Brokoli Soslu Boncuk Makarna



Malzemeler:
1 paket Nuh'un Ankara Boncuk Makarna, 500 gr. domates, 750 gr. brokoli, 250 gr. kuşbaşı et, 2 büyük soğan, 75 gr. tereyağı, 2 çorba kaşığı zeytin yağı, tuz, karabiber.

Yapılışı:
Brokoliyi yıkayınız, başlarını saplarından dikkatlice ayırınız ve saplarını atınız.
Doğranmış soğanı bir tavada tereyağı ile öldürdükten sonra eti ilave edip, kavurun. Tuz ve biber ile baharatlandırın. Brokoliyi 7 dk. bol suda haşlayıp süzün ve Nuh'un Ankara Boncuk Makarnayı ilave edin. Üzerine etli sosu ve zeytin yağı ilave ettikten sonra servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok: